Starten met Sonoor

Bij SONOOR kun je terecht met al je vragen over (ver)bouwen, interieur of grafisch ontwerp. Maar niet elke vraag is direct een grote opgave. Daarom is het mogelijk om op een laagdrempelige manier advies in te winnen, plannen te maken en om elkaar te leren kennen.

Stoel aan tafel

Stoel aan Tafel is een beproefd concept waarmee al vele, voornamelijk particuliere opdrachtgevers, op weg zijn geholpen. Een persoonlijk advies aan de keukentafel. In dit circa 2 uur durende gesprek kun je al je vragen stellen en plannen bespreken. We bekijken de ruimte(s) en de inrichting, maken een inventarisatie van de wensen en vertalen ze naar ideeschetsen. Een frisse blik op de mogelijkheden en het vermogen om iets ingewikkelds als verbouwen begrijpelijk te maken worden het vaakst gewaardeerd door mensen die je voorgingen. Na deze kennismaking: Weet je wat je met een ruimte kunt en wilt doen en heb je de beschikking over meerdere ideeschetsen. Je weet wat nodig is, aan processtappen of vergunningen, en we hebben het budget besproken.

Vliegen met Fokker

Vliegen met Fokker is er voornamelijk voor de zakelijke opdrachtgever. Als ondernemer heb je behoefte aan iemand met kennis van zaken op het gebied van visuele identiteit en vormgeving, met ook nog eens een goede kijk op interieur en architectuur. Door al deze aspecten kan de hele branding van je bedrijf passend gemaakt worden. We kijken naar jouw identiteit en geven op jouw vragen en wensen een passend advies. Vliegen met Fokker is een inspiratie- en adviessessie van ruim 2 uur waarin jouw vragen beantwoord worden.

Een frisse blik op de huisstijl en doelgericht inzetten van de juiste communicatiemiddelen en interieur vertalingen worden het vaakst gewaardeerd door mensen die je voorgingen.

Na deze kennismaking: Weet je wat je kan en wil doen met je ruimte en heb je meerdere ideeën of schetsen tot je beschikking. We hebben gekeken naar budget, identiteit, concept en de vervolgstappen. Een moodboard maken is ook mogelijk.

Wat kost het?

Stoel aan Tafel of Vliegen met Fokker kost 179,- euro inclusief btw. Voor bezoeken verder dan 25 kilometer van Kampen wordt 0,40 cent per extra kilometer gerekend.

Zowel Vliegen met Fokker als Stoel aan Tafel zijn vrijblijvend. Natuurlijk vinden we het leuk en fijn als we je daarna verder mogen helpen, zodat je snel verder kan. Door onze gezamenlijke sessie weet je ondertussen ook wat je van ons kan verwachten.

Liever direct beginnen met een project, dan starten we met koffie.

Starten met Koffie

Als eerste spreken we af voor een vrijblijvende kennismaking en brengen we de wensen nauwkeurig in kaart. Zo weten we precies wat er van elkaar wordt verwacht en jij waar je aan toe bent.

We werken niet met standaard pakketten, maar maken offertes op maat. De uitgangspositie van een project, over hoeveel ruimtes het gaat en welke stappen we voor je mogen zetten hebben allemaal invloed op de prijs.

Je ontvangt na deze kennismaking binnen een werkdag een duidelijke offerte met een overzicht van wat we allemaal voor je kunnen doen.