SONOOR interieur en architectuur

Monumentaal woonhuis Vloeddijk

De smalle kamers aan beide zijden van dit monument, gescheiden door een gang van voor tot achter, stonden een goed in te richten woonkamer en de gewenste woonkeuken in de weg.

Die laatste konden we realiseren door een stukje gang weg te breken en een kleine uitbouw te realiseren. Vanwege de monumentale waarde was de herkenbaarheid van de gang een eis, maar om deze beter te kunnen benutten en de energiekosten laag te houden is een nieuw portaal gemaakt, kort achter de voordeur. Hierdoor was het mogelijk om met een strategische opening tussen gang en woonkamer de verkeersruimte in de woonkamer te verleggen, waardoor hij beter in te richten was.

Meer weten of interesse in soortgelijke projecten, neem dan contact op met Janita.Onze opdrachtgever

“Met de hulp van Janita hebben wij ons droomhuis weten te realiseren. Het was erg waardevol om in het ontwerpproces (al schetsende) de gebaande paden los te laten en samen nieuwe mogelijkheden te ontdeken. Oplossingen die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Dit heeft ervoor gezorgd dat het eindresultaat nog mooier is geworden dan wij hadden durven dromen!”


Meer info over dit project

Andere projecten