Starten met Sonoor

Bij SONOOR kun je terecht met al je vragen over (ver)bouwen, interieur of grafisch ontwerp. Maar niet elke vraag is direct een grote opgave. Daarom is het mogelijk om op een laagdrempelige manier advies in te winnen, plannen te maken en om elkaar te leren kennen.

architect Janita Stoel Sonoor interieurarchitectuur

Stoel aan Tafel

Is letterlijk een architect aan je keukentafel krijgen. Het is een beproefd concept waarmee al vele, voornamelijk particuliere opdrachtgevers, op weg zijn geholpen. Een persoonlijk, bouwkundig en creatief advies van een architect bij jou thuis. In dit circa 2 uur durende gesprek kun je al je vragen stellen en plannen bespreken. We bekijken de ruimte(s) en de inrichting, maken een inventarisatie van de wensen en vertalen ze naar ideeschetsen.

Een frisse blik op de mogelijkheden en het vermogen om iets ingewikkelds als verbouwen begrijpelijk te maken worden het vaakst gewaardeerd door mensen die je voorgingen.

Na deze kennismaking: Weet je wat je met een ruimte kunt en wilt doen en heb je de beschikking over meerdere ideeschetsen. Je weet wat nodig is, aan processtappen of vergunningen, en we hebben het budget besproken. Janita is bijna 15 jaar werkzaam als architect en Stoel aan Tafel bestaat al 10 jaar! 

architect Janita Stoel Sonoor interieurarchitectuur

Vliegen met Fokker

Optimaliseer jouw onderneming voor impact – van consistentie tot aantrekkingskracht. Ontdek waar jouw visuele identiteit kan verbeteren. 

We gaan kijken naar logo-effectiviteit, kleurgebruik, merkconsistentie en meer. Een frisse blik op jouw onderneming helpt je bij het doelgericht inzetten van de juiste communicatiemiddelen en/of interieur vertalingen. En wil je een bouwkundige ingreep dan komt de architect mee.

Een betere visuele identiteit leidt tot meer klantvertrouwen, hogere conversies en een sterkere merkpositionering.

  • We hebben een 1 op 1 gesprek op locatie of online
  • We screenen daarna jouw bedrijf en komen met een rapport vol tips, adviezen en schetsen.
  • We helpen je met concrete vervolgstappen
 

“Als je een nieuw bedrijf start dan is het belangrijk dat drijfveren en identiteit vakkundig worden vertaald in een huisstijl. Angelique heeft ons met haar aanpak enorm geholpen. Door de goede vragen te stellen en ons te laten nadenken over wat we werkelijk belangrijk vonden raakte ze met haar voorstel precies de juiste snaar en werden we enthousiast en trots. Op basis van die huisstijl konden wij samen aan andere uitingen werken zoals onze website. Daar zijn we nog steeds blij mee. ”

Ellen

Heb je vragen over hoe Vliegen met Fokker werkt, mail of bel mij vrijblijvend op onderstaande links.

architect Angelique Fokker Sonoor grafisch ontwerp interieurvormgeving

Wat kost het?

Stoel aan Tafel kost 179,- euro inclusief btw. Voor bezoeken verder dan 25 kilometer van Kampen wordt 0,40 cent per extra kilometer gerekend.

Vliegen met Fokker kost 479,- euro exclusief btw. Voor bezoeken verder dan 25 kilometer van Kampen wordt 0,40 cent per extra kilometer gerekend.

Liever een korte brainstormsessie zonder rapport en screening is ook mogelijk. In 2 uur tijd help ik je dan met vragen en wensen. De kosten hiervoor bedragen  179,- euro inclusief btw.

Zowel voor Vliegen met Fokker als Stoel aan Tafel is een eerste kennismaking geheel vrijblijvend. Natuurlijk vinden we het leuk en fijn als we je daarna verder mogen helpen, zodat je snel verder kan. 

Liever direct beginnen met een project, dan starten we met koffie.

Starten met Koffie

Als eerste spreken we af voor een vrijblijvende kennismaking en brengen we de wensen nauwkeurig in kaart. Zo weten we precies wat er van elkaar wordt verwacht en jij waar je aan toe bent.

We werken niet met standaard pakketten, maar maken offertes op maat. De uitgangspositie van een project, over hoeveel ruimtes het gaat en welke stappen we voor je mogen zetten hebben allemaal invloed op de prijs.

Je ontvangt na deze kennismaking binnen een werkdag een duidelijke offerte met een overzicht van wat we allemaal voor je kunnen doen.