Sonoor is een ontwerp- en adviesbureau voor grafisch ontwerp, interieurarchitectuur en architectuur voor zowel particulieren als ondernemers ruimtes willen om verhalen te vertellen waarmee ze doelen bereiken.

Architectuur

Met onze creativiteit en technische kennis geven we vorm aan de gebouwde omgeving. Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht werken we naar een ideale indeling toe, bepalen we de relatie tussen binnen en buiten, volumes en oppervlaktes, materialen en details. Hoe het ontwerp eruit komt te zien en welke materialen er kunnen worden gekozen wordt inzichtelijk gemaakt met visualisaties en monsters.

Proces

Wij zijn je rechterhand om je professioneel door een (ver)bouwproces heen te loodsen; we verdedigen je belangen, verzorgen de benodigde vergunningen, vinden de juiste partners om jouw plannen tot uitvoering te brengen en houden alle aspecten van je bouwproject in de gaten.

verbouwing monumentaal woonhuis kampen
badkamer in monumentaal woonhuis kampen

Interieurarchitectuur

Elk interieur wordt van binnenuit ontworpen. Hoe beweeg je je door de ruimte heen, wat zie je, welke afmeting past bij het doel van de ruimte? Telkens met de gewenste sfeer en stijl in ons achterhoofd. We maken inrichtingstekeningen, lichtplannen en doen meubelvoorstellen.

Vormgeving

Voor unieke stoffering en prints of maatwerkmeubilair en geïntegreerde techniek behoren allemaal tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben wij vaste partners om dit tot in de puntjes uit te voeren. 

Een goed interieur is als een maatpak waarin jij je helemaal thuis voelt, en een strategie om bedrijfsdoelen mee te behalen. Daarom begint elke opdracht met de vraag wat je wilt bereiken. De échte vraag. Omdat het verschil maakt of we voor jouw klanten of voor je medewerkers ontwerpen. En met welk doel.

Grafisch ontwerp

Met grafisch ontwerp richten we ons op de versterking van jouw bedrijfsidentiteit. Zoals huisstijl, signing en grafische (textiel)prints voor de aankleding van het interieur en exterieur. In het verlengde daarvan kunnen wij je helpen met het inzetten van de juiste communicatiemiddelen en een spot-on interieurontwerp voor je verzorgen. Bedrijven conceptueel krachtig & visueel sterk maken is ons doel.

Samenwerking

We werken nauw samen met diverse professionals, zoals drukkers, fotografen, illustratoren en materiaal leveranciers. Zo kunnen wij werk van hoge kwaliteit maken.

Maakt dé ruimte.

Bij Sonoor ontwerpen we niet zomaar mooie en spraakmakende ruimtes. We zorgen er ook voor dat ze functioneel en doelgericht zijn, en perfect passen bij jouw verlangens en ambities. Dit doen we door grafisch ontwerp, interieurarchitectuur en architectuur naadloos op elkaar af te stemmen. Ben je op zoek naar een team van professionals die jouw visie kunnen vertalen naar een prachtig en functioneel (interieur)ontwerp? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jou te helpen bij het creëren van dé ruimte die bij jou past.