Sonoor is een ontwerp- en adviesbureau voor particulieren en ondernemers die een ruimte willen om doelen te bereiken en verhalen te vertellen.

Architectuur

Met onze creativiteit en technische kennis geven we vorm aan de gebouwde omgeving. Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht werken we naar een ideale indeling toe, bepalen we de relatie tussen binnen en buiten, volumes en oppervlaktes, materialen en details. Hoe het ontwerp eruit komt te zien en welke materialen er kunnen worden gekozen wordt inzichtelijk gemaakt met visualisaties en monsters.Wij zijn je rechterhand om je professioneel door een (ver)bouwproces heen te loodsen; we verdedigen je belangen, verzorgen de benodigde vergunningen, vinden de juiste partners om jouw plannen tot uitvoering te brengen en houden alle aspecten van je bouwproject in de gaten.

Interieur

Elk interieur wordt van binnenuit ontworpen. Hoe beweeg je je door de ruimte heen, wat zie je, welke grootte past bij het doel van de ruimte. Telkens met de gewenste sfeer en stijl in ons achterhoofd. We maken inrichtingstekeningen, lichtplannen en doen meubelvoorstellen. Unieke stoffering, geïntegreerde techniek en maatwerkmeubilair behoren allemaal tot de mogelijkheden, met vaste partners om dit tot in de puntjes uit te voeren. 

Een goed interieur is als een maatpak waarin jij je helemaal thuis voelt, of een strategie om bedrijfsdoelen mee te behalen. Daarom begint elke opdracht met de vraag wat je wilt bereiken. Omdat het verschil maakt of we voor jouw klanten of medewerkers ontwerpen, en met welk doel.

Vormgeving

Met grafische ontwerp richten we ons op de versterking van jouw bedrijfsidentiteit. Zoals huisstijl, signing en grafische (textiel)prints voor de aankleding van het interieur en exterieur. In het verlengde daarvan kunnen wij je helpen met het inzetten van de juiste communicatiemiddelen en een spot-on interieurontwerp voor je verzorgen. Bedrijven conceptueel krachtig & visueel sterk maken is ons doel.

In nauwe samenwerking met diverse professionals kunnen diverse mogelijkheden worden gerealiseerd. Drukkers, fotografen, illustratoren en ontwerpers assisteren ons om werk van hoge kwaliteit te maken. Alles om jouw verhaal een uniek gezicht te geven.

Maakt dé ruimte.

Soms kom je ergens binnen en je denkt: ‘ja! dit klopt gewoon’. Precies dat moment jagen we na. Noem het feng shui. Een ruimte waar je je goed voelt. Maar dé ruimte gaat voor ons een stukje verder. Wij vinden dat een ruimte ook moet helpen bij het doel dat je hebt. Of dat nu persoonlijk is of in de zakelijke markt maakt voor ons niet zoveel uit. Om die ruimtes te creëren denken wij na over de architectuur, het interieur en vormgeving. Als die drie elementen naadloos op elkaar aansluiten ontstaat er een ruimte waarin alles klopt. Zo maken wij dé ruimte.