Wij zijn grondig zodat jij authentiek kunt zijn.

In onze studio combineren we de talenten van een interieurarchitect + architect en van een grafisch ontwerper om een opgave vanuit verschillende invalshoeken te  bekijken. Deze combinatie haalt het beste in ons naar boven en in jouw plan.

We beginnen bij begrijpen

Om een goed beeld te krijgen van de opgave komen we bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal. Dit vertalen we in onze studio naar een uniek, persoonlijk en functioneel ontwerp.

We kijken kritisch naar jouw doelstellingen en identiteit en gaan in gesprek met de eindgebruikers. Vervolgens ontwerpen en visualiseren we de ideale situatie. We mogen je graag verrassen en houden daarom onze vakinhoudelijke kennis up to date. Het werk van een interieurarchitect gaat over meer dan esthetiek, het vertelt het verhaal van je bedrijf of geeft vorm aan jouw manier van leven. Zo geven wij betekenis aan dé ruimte.

Janita Stoel en Angelique Fokker Sonoor interieurarchitectuur

Onze werkwijze

Samen met jou gaan we stap voor stap door de ontwerpfases heen, zodat elk detail en elke nuance volkomen duidelijk is. En daar organiseren we de juiste vakmensen bij. 

Voor elke opgave kunnen we ons totaalpakket inzetten: interieurarchitectuur, architectuur en grafische vormgeving. We bekijken per opgave waar het zwaartepunt zit en wat we gaan doen. Vooraf krijg je van ons een offerte en een duidelijke planning van de stappen die we onderweg gaan zetten, zodat jij ook grip hebt op de opgave. Wij houden ons aan afspraken, staan garant voor kwaliteit en zetten ons in voor een goede, regelmatige en duidelijke communicatie. We kennen de juiste vakmensen voor jouw opgave en kunnen deze in een vroeg stadium inplannen.

Is jouw vraag niet zo uitgebreid en wil je eigenlijk het liefst even met ons sparren of uitzoeken of er wel een klik is, dan bieden wij je het startgesprek Stoel aan Tafel of Vliegen met Fokker aan.

Onze Visie en Missie

Het merendeel van ons leven bevinden we ons in ruimtes die door een interieurarchitect zijn vormgegeven. Van thuis tot op ons werk. Van uitgaan tot winkelen. Een ruimte biedt de mogelijkheid om iets te doen en is bepalend in hoe we ons voelen terwijl we dat doen. Het kan zijn dat een ruimte ons efficiënter maakt of juist tot rust brengt. Misschien wil je trots zijn op een ruimte en misschien is het juist het praktische aspect het belangrijkste voor je. Een interieurarchitect luistert goed naar wat je wilt bereiken.

Hoe beter een ruimte aansluit bij wat belangrijk is, des te gelukkiger het ons maakt. Dat is waar wij het voor doen. Juist omdat ruimtes een hoofdrol spelen in ons leven, willen wij ervoor zorgen dat ze ook daadwerkelijk iets toevoegen.

Een slaapkamer mag rust bieden, een woonkamer kan gezellig zijn, een kantoorruimte mag productiviteit en creativiteit stimuleren, een tentoonstelling dient te informeren en visualiseren, een restaurant smaak verrijken en een winkel heeft als doel om aankoop te stimuleren. Onze focus heeft het creëren van ruimtes die iets bijdragen aan jouw geluk. Van beleving tot herinnering. Ruimtes die je in staat stellen de beste versie van jezelf te worden. Ruimte voor creativiteit en de wildste dromen.

We maken ruimtes die mensen gelukkig maken. Dat is SONOOR.

Over ons

Wanneer je architectuur, interieurarchitectuur en grafische ontwerp gaat combineren ontstaan er mooie dingen. Niets blijft onbesproken of ongezien. Samen werken we voor zakelijke en particuliere klanten en wanneer je twee verschillende mensen met twee verschillende vakgebieden bij elkaar brengt krijg je ‘The best of both worlds’. Wij halen het beste in elkaar naar boven. Onze liefde voor historie, oude gebouwen, monumenten en het maken van een fijn thuis en ideale werkplek is wat ons bij elkaar bracht. We vinden elkaar als we oud & nieuw met vintage & design mogen combineren en we houden van rafelrandjes, zoals een antiek meubel met sporen uit het verleden. Omdat zorgvuldige imperfecties ruimte geven aan eigenheid en persoonlijkheid.

architect Janita Stoel Sonoor interieurarchitectuur