SONOOR interieur en architectuur
interieurschets Sonoor

Interieurontwerp die ruimte geeft aan ambitie.

Voor een snelgroeiend ICT-bedrijf hebben we een innovatief interieur gecreëerd dat ruimte biedt voor ambitie. Het nieuwe kantoor van GOsensit is flexibel en weerspiegelt hun jonge en moderne bedrijfscultuur.

Flexibele en dynamische werkstroom

Het ontwerp biedt een harmonieuze mix van open en dynamische werkplekken die samenwerking bevorderen, naast afgesloten ruimtes voor focus en overleg. Dankzij modulaire meubels en verplaatsbare wanden kan het kantoor moeiteloos worden aangepast aan toekomstige groei. De werkstroom is geoptimaliseerd binnen een gedeeltelijke bestaande indeling en door het creëren van nieuwe ruimtes. Bestaande ruimtes zijn ook verrijkt met nieuwe functies, waardoor een logische indeling is ontstaan.

Multifunctionaliteit

De ruime kantine en spreekkamer zijn ontworpen als multifunctionele ruimte. Overdag fungeert het als een levendige ontmoetingsplek voor medewerkers, maar het kan snel worden omgevormd en indien gewenst zelfs uitgebreid tot een presentatieruimte voor grote groepen. Bovendien hebben we een gezellige koffiecorner toegevoegd, om informele ontmoetingen te faciliteren tussen medewerkers onderling en met klanten.

Natuurlijke materialen en een modern design

We hebben gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren, zoals hout, lichtgrijs en beige, in combinatie met moderne accenten. Diverse glazen wanden bieden de gewenste transparantie, terwijl pixelpatronen, die het tech-karakter van het bedrijf accentueren, worden ingezet wanneer privacy gewenst is.

Duurzaamheid en hergebruik

Wat hergebruikt kon worden, is opnieuw toegepast, zoals meubels en een glazen systeemwand die was achtergebleven, zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit.

Het resultaat is een flexibele, verzorgde werkplek die perfect aansluit bij de identiteit en ambities van het bedrijf. Geïnteresseerd in een soortgelijk project? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Andere artikelen