SONOOR interieur en architectuur

Wat betekent SONOOR?

Goede en duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers en daarbij betekenisvolle ontwerpen maken. Die visie hebben wij gevat in de naam Sonoor.
Sonoor is een bestaand woord waaraan meerdere betekenissen worden gegeven. Hierbij kun je denken aan aangenaam klinkend, diep, harmonieus, helder, helder klinkend et cetera. Het zijn de woorden waarmee wij onszelf identificeren en waar wij als ontwerpbureau voor staan.

Communicatie

Onze heldere en duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers is een kracht. Dit weten we door de wijze waarop communicatie met andere bedrijven en leveranciers soms verloopt. Goed luisteren en verwoorden, duidelijk zijn over de verwachtingen naar elkaar en afspraken nakomen; we hebben er allemaal mee te maken. En bij elke, minder positieve ervaring, weten we van elkaar; zo doet Sonoor dat niet.

Niets is namelijk zo vervelend als meer moeten betalen of minder (kwaliteit) krijgen dan je dacht. En planningen kunnen soms niet worden gehaald, maar dan moet je dat wel gewoon tegen elkaar zeggen zodat je elkaar de mogelijkheid daarop te anticiperen.

Betekenisvolle ontwerpen

Sonoor is ook niet jet ontwerpbureau voor de snelle, voor de hand liggende en soms oppervlakkige oplossingen. We gaan graag de diepte met je in, vragen door, zijn grondig in de inventarisatie van jouw opgave en wensen. We maken aan de hand van jouw echte verhaal betekenisvolle ontwerpen. Een interieurontwerp gaat over meer dan esthetiek, het vertelt het verhaal van je bedrijf of geeft vorm aan jouw manier van leven.

We borduren graag voort op het goede wat er al is en zijn niet bang voor rafelrandjes doordat iets al een geschiedenis heeft. Omdat zorgvuldige imperfecties ruimte geven aan eigenheid en persoonlijkheid.

Andere artikelen