SONOOR interieur en architectuur

Wat betekent SONOOR?

SONOOR is een bestaand woord waar meerdere betekenissen aan worden gegeven, zoals aangenaam klinkend, diep, harmonieus, helder, helder klinkend, vol van klank et cetera. En het zijn precies DIE woorden waarmee wij onszelf identificeren.

Onze heldere en duidelijke communicatie is een kracht waarvan wij zelf het bestaan pas vermoedden in de communicatie met andere bedrijven en leveranciers. Goed luisteren en verwoorden, duidelijk zijn in verwachtingen, afspraken nakomen; we hebben er allemaal mee te maken. En bij iedere, minder positieve ervaring, kijken wij elkaar aan en weten we van elkaar; zo doen wij dat niet.

Niets is namelijk zo vervelend als meer moeten betalen of minder (kwaliteit) krijgen dan je dacht. En planningen kunnen soms heus niet worden gehaald, maar dan moet je dat wel gewoon zeggen.

SONOOR is ook niet een bedrijf voor de snelle, soms oppervlakkige, oplossingen. We gaan graag de diepte met je in, zijn grondig in de inventarisatie van jouw opgave en wensen en maken betekenisvolle plannen. Een interieurontwerp gaat over meer dan esthetiek, het vertelt het verhaal van je bedrijf of geeft vorm aan jouw manier van leven. We borduren graag voort op het goede wat er al is en zijn niet bang voor rafelrandjes. Omdat zorgvuldige imperfecties ruimte geven aan eigenheid en persoonlijkheid.

Andere artikelen