SONOOR interieur en architectuur

Interieur is de gemene deler.

De één bekijkt als architect opdrachten van buiten naar binnen, ruimtelijk en technisch. En de ander ontwerpt patronen, stoffen en de allerlaatste details. Precies zijn en grote structuren, conceptueel sterk en constructief onderbouwd. En dat komt ergens samen in het midden, waar een ruimtelijke beleving gecompleteerd wordt door een logische bewegwijzering. De ervaring met de beleving.

Het opgeven van je eigen, fijne ‘one-woman’ ontwerpstudio doe je niet zomaar, dus hoe zijn wij zover gekomen?

Goed luisteren.

Er is een heel traject aan voorafgegaan met coaches & adviseurs & waardevolle gesprekken binnen onze netwerken. Onmisbare hulp om zorgen en twijfels bespreekbaar te maken. We maakten ons bijvoorbeeld druk over het verlies van eigenheid en flexibiliteit. Om ineens verantwoording af te moeten leggen aan de ander. En tegelijkertijd merkten we dat onze interieur opdrachten verbeterden, een diepere laag kregen en veelzeggend werden.

De kracht van samen

Dus belangrijker dan twijfels waren de grote verwachtingen! Elkaar inspireren vanuit een ander vakgebied en invalshoek. Iemand die je kan wijzen op een steengoed artikel of een spectaculair interieur. Leren van elkaars grootste kwaliteiten, elkaar aanvullen, versterken en werk uit handen nemen. Waar de één zichzelf klem had gezet in structuur, liet de ander kansen liggen door een te losse benadering. En was de één goed met cijfers, dan was de ander dat met mensen.

Nu willen jullie natuurlijk horen welke eigenschap bij wie hoort, maar dat geheim delen we alleen met onze opdrachtgevers.

Samen maken we dé ruimte waarin  we interieur, architectuur en grafisch ontwerp combineren. We willen eerst begrijpen waar jou behoefte ligt en komen bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal. En wat jij wilt bereiken. Want vormgeving en interieur gaat over meer dan esthetiek.

Maak vandaag nog een afspraak, dan vertellen we je hoe we dat doen (en hoe het precies zit tussen ons).

Andere artikelen