SONOOR interieur en architectuur
duurzaam festival

Ontmoet ons en andere duurzame ondernemers op zaterdag 9 november in de Bovenkerk Kampen!

De thema’s van de derde editie van het duurzame Fair and Sustainable Festival zijn BEWUSTWORDING, CIRCULARITEIT en DUURZAAMHEID. Het gaat over de juiste keuzes maken als je iets koopt, wanneer kun je bijvoorbeeld iets hergebruiken, recyclen en upcyclen. Het festival helpt je inzicht krijgen in de mogelijkheden om duurzame keuzes te maken.

We nemen je mee in de duurzame opties.

Sonoor is aanwezig voor al jullie vragen over duurzaam bouwen, verbouwen en interieur en we nemen voorbeelden van de mooiste duurzame interieurmerken mee. Misschien plannen we ook nog adviesgesprekken in, dan kun je daarna gelijk aan de slag met je duurzame verbouwing of nieuwbouw! Over de precieze invulling van die dag, met lezingen en workshops, zijn we nog aan het brainstormen. We hebben er in ieder geval heel veel zin in om jullie te ontmoeten!

Mis niks en meld je aan!

Om niks te missen kun je je hier aanmelden. Je ontvang dan automatisch bericht zodra we het programma helemaal hebben bedacht en andere informatie over het festival.

Ook voor de commerciële markt nemen we informatie mee, lees bijvoorbeeld deze blog over een duurzaam kantoorinterieur en kom ons opzoeken bij onze stand!

Andere artikelen